DARMOWA DOSTAWA JUŻ OD 299 ZŁOTYCH
Galert śląski 450 g
Opis
GALERT NA NÓŻKACH I GOLONKACH
Specjalna propozycja dla smakoszy tradycyjnych przepisów kuchni śląskiej. Nasz galert przygotowywany jest z produktów najwyższej jakości, pochodzących od lokalnych dostawców. 100% naturalnych składników, bez dodatku konserwantów czy sztucznych wzmacniaczy smaków. Nasz galert powstaje z najwyższej jakości mięsa: nóżek wieprzowych, golonki oraz łopatki wieprzowej. Gotowany z dodatkiem włoszczyzny, co zapewnia wyjątkowy smak. Aromat podkreśla dodatek przypraw: ziela angielskiego, pieprzu, czosnku, liści laurowych, natki pietruszki.
Można skropić sokiem z cytryny bądź octem.
Produkt pasteryzowany.
Sprzedawany w słoiku o gramaturze 450 g.
SKŁAD: NÓŻKI WIEPRZOWE, GOLONKA, ŁOPATKA WIEPRZOWA, WŁOSZCZYZNA (SELER, POR, MARCHEWKA, PIETRUSZKA), CEBULE, ZIARNA PIEPRZU, ZIELE ANGIELSKIE, CZOSNEK, LIŚĆ LAUROWE, SÓL, PIEPRZ, NATKA PIETRUSZKI, CYTRYNA, ŻELATYNA.
Termin przydatności: 14 dni.