DARMOWA DOSTAWA JUŻ OD 299 ZŁOTYCH
Pastrami wołowe
Opis
PASTRAMI WOŁOWE
To wyjątkowy rarytas. Niepowtarzalny smak, kolor oraz zapach zapewnia specjalny proces produkcji pastrami. Mostek wołowy jest długo peklowany, natarty specjalnie dobraną mieszanką aromatycznych ziół i przypraw oraz świeżym czosnkiem. Tak przygotowany mostek marynuje się przez 7 dni. W kolejnym etapie ponownie nacieramy mostek po raz kolejny mieszanką ziół i przypraw, musztardą oraz świeżym czosnkiem. Następnie mięso wędzimy kilka godzin w niskiej temperaturze. Kolejnym krokiem jest parowanie, dzięki czemu pastrami staje się niezwykle kruche i delikatne.
Pastrami to idealna propozycja:
- do przygotowania różnego rodzaju kanapek lub burgerów,
- jako dodatek na paterze wędlin,
- jako podstawa dań obiadowych.Koniecznie spróbuj tego amerykańskiego klasyka w naszej, śląskiej wersji!
SKŁAD: MOSTEK WOŁOWY, SÓL , CZOSNEK, MUSZTARDA ROSYJSKA, ZIARNA PIEPRZU, BRĄZOWY CUKIER, JAŁOWIEC, ZIELE ANGIELSKIE, PRAŻONA CEBULA, WĘDZONA PAPRYKA, KOLENDRA ZIARNO, IMBIR MIELONY, OSTRA PAPRYKA
Termin przydatności: 21 dni.